[Gravaci贸 馃摲] Millora la gesti贸 de les piscines d鈥檈stiu amb Tankuam

Compateix-ho 馃殌

Tankuam organitza un Webinar per la millora de la gesti贸 de les piscines d鈥檈stiu 馃殌馃搱馃幆

Aquest passat dimarts 13 de febrer des de Kompini vam organitzar un Webinar dedicat als ajuntaments, empreses i tots aquells interessats en la soluci贸 al cloud que oferim des de Tankuam per la digitalitzaci贸 del servei de piscines d鈥檈stiu. M茅s de 40 participants van poder informar-se i con猫ixer totes les caracter铆stiques del software.

En aquesta jornada, es va explorar com la digitalitzaci贸 pot transformar i millorar la gesti贸 de les piscines d鈥檈stiu, tant en ajuntaments grans o petits, com en empreses de gesti贸 esportiva.聽

D鈥檈ntrada, es van introduir en general totes les solucions i serveis que ofereix l鈥檃plicaci贸: un software per a gestionar integralment instal路lacions esportives o municipals, en aquest cas aplicat exclusivament a les piscines d鈥檈stiu.

Seguidament, es van exposar m茅s en detall les 3 parts essencials de l鈥檈structura de l鈥檃plicatiu:

-Pre- servei: Cont茅 eines per la informaci贸 per al ciutad脿 (horaris, agendes i aforament), compra i contractaci贸 d鈥檈ntrades o abonaments, pagaments online i reserves d鈥檈spais, serveis, activitats i esdeveniments. A m茅s, tamb茅 ofereix optimitzaci贸 de recursos, informaci贸 de preus i limitacions per l鈥櫭簊 de l鈥檈spai.

-Servei: Permet el control d鈥檃ccessos amb una varietat de sistemes automatitzats d鈥檌dentificaci贸 i agilitza la venda in situ. A part, la mateixa aplicaci贸 facilita la gesti贸 d鈥檌ncid猫ncies, on els ciutadans poden comunicar als gestors les diferents queixes, suggeriments o agra茂ments.

-Post servei: T茅 eines per la valoraci贸 del servei com un sistema automatitzat d鈥檈nviament d鈥檈nquestes i informes de valoraci贸. Tamb茅 permet la comunicaci贸 activa des de l’organitzaci贸 amb diferents eines de comunicaci贸: email m脿rqueting, app, feed de not铆cies o canal intern de TV. A m茅s, cont茅 indicadors del servei amb dades, estad铆stiques i informes econ貌mics.

Clica aqu铆 per reservar un assessorament online de 30′