Nou webinar: Millora la gestió de la piscina d’estiu amb Tankuam

Compateix-ho 🚀

[webinar]: Millora la gestió de les piscines d’estiu amb Tankuam. Inscripció gratuïta!

Sí, és cert, encara estem al mes de febrer, amb 139 dies per davant abans de l’arribada oficial de l’estiu. La sequera actual ens deixa amb dubtes sobre com serà aquest estiu, però des de Tankuam, optem per l’optimisme i seguim el savi consell de les àvies: “No hi ha mal que cent anys duri!”

Amb aquest esperit positiu, volem anticipar-nos i convidar-te a participar en el nostre proper webinar. En aquesta jornada, explorarem com la digitalització pot transformar i millorar la gestió de les piscines d’estiu, ja siguis un ajuntament, gran o petit, o una empresa de gestió esportiva. Aquest esdeveniment està dissenyat per a tots els interessats en mantenir les piscines com a lloc de diversió i relax durant els mesos calorosos.

Al llarg del webinar, abordarem temes crucials que poden fer que la teva gestió estival sigui més eficient i moderna. Algunes de les qüestions que tractarem inclouen:

  • Gestió d’abonaments i inscripcions
  • Control d’accessos per a una entrada segura
  • Gestió d’aforaments per mantenir la seguretat
  • Control de caixa i diverses opcions de pagament
  • Valoració del servei, gamificació i altres estratègies per millorar l’experiència dels usuaris
 

Aquest webinar és una oportunitat única per aprendre com la digitalització pot ser un potent aliat en la gestió eficient de les instal·lacions aquàtiques. La inscripció és totalment gratuïta, i pots registrar-te directament en el botó que trobaràs més avall. Comptem amb la teva participació per compartir coneixements i explorar junts les noves possibilitats que ofereix la tecnologia.

No deixis passar aquesta oportunitat de preparar-te per a un estiu inoblidable amb la millor gestió possible de les piscines. Inscriu-te avui mateix i fes un salt de qualitat en la gestió de les piscines d’estiu!