Gestiona els espais i les entitats del teu municipi.

Controla tots els equipaments i totes les activitats que es realitzen en el teu municipi. De manera totalment autònoma i automatitzada. 

Sigues el següent Ajuntament a portar la gestió a un altre nivell!

Gestiona-ho tot des d'un mateix espai.

Tankuam et permet gestionar tots els espais i totes les activitats que es realitzen en el teu ajuntament o en el teu municipi. D'aquesta manera, disposes de tota la informació i tot l'ús de manera unificada.

La clau al mòbil

Tankuam et permet obrir totes les portes del teu ajuntament i municipi mitjançant el mòbil.
No et preocupis més per saber qui té les claus o a qui les hi vas deixar.

Reserva els espais

Tots els horaris, totes les sales i espais que es poden reservar en el municipi en un sol lloc. Controla qui està i qui ha estat en cada moment a cada sala.

Gestió d'entitats

Amb Tankuam l'ajuntament pot gestionar les diferents entitats que hi ha en el municipi i organitzar els diferents espais que poden utilitzar i els seus horaris.

Esdeveniments

Organitza i gestiona tots els esdeveniments del teu municipi. Des de la venda d'entrades fins a la comunicació.

Novetat

APP Tankuam

Una app 100% personalitzada pel teu municipi. On els habitants o els turistes, podran descobrir el municipi i tenir tota la informació necessària a la seva mà. Des de la mateixa app, totes aquelles persones que tinguin permisos o hagin realitzat una reserva podran obrir els espais.

Les funcionalitats et permeten una gestió integral

El gran nombre de funcionalitats de Tankuam et permet realitzar un control i una gestió perfecte de tots els espais i de totes les possibles activitats que es puguin realitzar en el municipi.

Reserva d'espais

Realitza les reserves dels diferents espais del teu municipi o ajuntament mitjançant el sistema de Tankuam. També podràs realitzar la reserva de les diferents activitats que es porten a terme en el municipi. El sistema de reserves de Tankuam permet:

Automatització d'accessos

Elimina les claus del teu ajuntament i dels espais dels teu municipi. Controla qui té permís d'entrar i quan té permís per poder entrar mitjançant el dispositiu mòbil o altres sistemes.

Comunicació

La comunicació és una part essencial. Per això, Tankuam disposa de diferents eines de comunicació per tal que la comunicació amb els ciutadans o treballadors de l'ajuntament sigui el més fàcil i efectiva possible.

APP Personalitzada

Tankuam disposa d'una app personalitzada per cada ajuntament o municipi. On els usuaris podran realitzar:

Desenvolupament constant

Tankuam està en constant desenvolupament per tal de seguir les tendències i les necessitats del moment i oferir-vos la solució més ràpida.

Streaming

El sistema de reserves de Streaming de Tankuam et permet realitzar sessions online on els usuaris o assistents poden realitzar una reserva. 

Tankuam Streaming, és un sistema multiplataforma que us permet utilitzar qualsevol plataforma de streaming. 

Traçabilitat

La traçabilitat de les persones que assisteixen en un esdeveniment és essencial per realitzar un bon seguiment i control de qui ha assistit i pot assistir en un esdeveniment. 

Des de Tankuam hem desenvolupat un sistema per tal de realitzar una gestió fàcil i àgil mitjançant la plataforma i la nova app. 

SMS

Comunicació efectiva mitjançant l’enviament massiu de SMS. 

Comunica’t amb els teus clients de manera rellevant, efectiva i ràpida. 

Hardware

Control d'accés: TKM-PAD

Sistema propi que permet una instal·lació fàcil i ràpida, gràcies, el seu sistema d’integració amb sistemes existents i uns preus molt competitius.
El nostre sistema permet un accés ràpid i àgil els usuaris gràcies a la possibilitat d’accedir amb l’app mòbil, codi QR o targeta RFID. 

Sistema, ha estat pensat per oferir el millor servei els usuaris, permeten un accés amb diferents opcions com són; QR, app i RFID. 

Fes un pas endavant a la teva gestió i comença ja!

Tankuam et permet una gestió totalment autònoma pels usuaris dins del teu Ajuntament. No et preocupis més de qui ha reservat una sala o qui té les claus del teatre!

📚 Ebook Gratuït

Les 7 eines bàsiques per la transformació digital del teu municipi

small_c_popup.png

Sol·licitar una demo

Descobreix tot el què et permet fer Tankuam en el teu Ajuntament