Gestiona els espais i el municipi amb un únic Software

Porta un control i una gestió dels equipaments municipals i les activitats que es realitzen al municipi. De manera totalment autònoma i automatitzada.

Sigues el següent Ajuntament a portar la gestió a un altre nivell!

Gestiona-ho tot des d'un mateix espai.

El Software de Tankuam et permet gestionar tots els espais i totes les activitats que es realitzen en el teu ajuntament o en el teu municipi. D'aquesta manera, disposes de tota la informació i tot l'ús de manera unificada.

01. La clau al mòbil

Tankuam et permet obrir totes les portes del teu ajuntament i municipi mitjançant el mòbil.
No et preocupis més per saber qui té les claus o a qui les hi vas deixar.

02. Reserva els espais

Tots els horaris, totes les sales i espais que es poden reservar en el municipi en un sol lloc. Controla qui està i qui ha estat en cada moment a cada sala.

03. Gestió d'entitats

Amb Tankuam l'ajuntament pot gestionar les diferents entitats que hi ha en el municipi i organitzar els diferents espais que poden utilitzar i els seus horaris.

04. Esdeveniments

Organitza i gestiona tots els esdeveniments del teu municipi. Des de la venda d'entrades fins a la comunicació.

05. Venda d'entrades

Gestionar la venda d'entrades per als diversos esdeveniments i espais del teu municipi, des dels concerts fins a l'accés a les instal·lacions com la piscina.

APP de Tankuam

L'APP del municipi

Una app 100% personalitzada pel teu municipi. On els habitants podran descobrir el municipi i tenir tota la informació necessària a la seva mà. Des de la mateixa app, totes aquelles persones que tinguin permisos o hagin realitzat una reserva podran obrir els espais.

Reserves

L'usuari tindrà l'oportunitat de realitzar reserves per a qualsevol espai disponible en el municipi i dur a terme el pagament de forma ràpida i eficient.

Obertura d'espais

Segons les reserves, abonaments i altres condicionants, l'usuari podrà realitzar l'obertura d'espais i equipaments del municipi.

Incidències

Els ciutadans poden reportar incidències del municipi des de l'app i enviar-les el gestors del municipi.

Participació ciutadana

Votació de consultes i propostes i la creació d'aquestes des del mòbil del ciutadà.

Les funcionalitats et permeten una gestió integral

El gran nombre de funcionalitats de Tankuam et permet realitzar un control i una gestió excepcional de tots els espais i de totes les possibles activitats que es puguin realitzar en el municipi.

Reserva d'espais

Realitza les reserves dels diferents espais del teu municipi o ajuntament mitjançant el sistema de Tankuam. També podràs realitzar la reserva de les diferents activitats que es porten a terme en el municipi.

Automatització d'accessos

Elimina les claus del teu ajuntament i dels espais del teu municipi. Controla qui té permís d'entrar i quan té permís per poder entrar mitjançant el dispositiu mòbil o altres sistemes.

Comunicació

La comunicació és una part essencial. Per això, Tankuam disposa de diferents eines de comunicació per tal que la comunicació amb els ciutadans o treballadors de l'ajuntament sigui el més fàcil i efectiva possible.

APP Personalitzada

Tankuam disposa d'una app personalitzada per cada ajuntament o municipi. On els usuaris podran realitzar:

Hardware

Control d'accés: TKM-PAD

Sistema propi que permet una instal·lació fàcil i ràpida, gràcies, el seu sistema d’integració amb sistemes existents i uns preus molt competitius.
El nostre sistema permet un accés ràpid i àgil els usuaris gràcies a la possibilitat d’accedir amb l’app mòbil, codi QR o targeta RFID. 

Sistema, ha estat pensat per oferir el millor servei els usuaris, permeten un accés amb diferents opcions com són; QR, app i RFID. 

Fes un pas endavant a la teva gestió i comença ja!

Tankuam et permet una gestió totalment autònoma pels usuaris dins del teu Ajuntament. No et preocupis més de qui ha reservat una sala o qui té les claus del teatre!

📚 Ebook Gratuït

Les 7 eines bàsiques per la transformació digital del teu municipi

small_c_popup.png

Sol·licitar una demo

Descobreix tot el què et permet fer Tankuam en el teu Ajuntament