Tota la gestió del teu centre en un sol espai

Optimitza la gestió i el control del teu centre des d’un únic software. Redueix el número de factures i augmenta les funcionalitats.

Què pots fer amb Tankuam Sport?

Tankuam està format per un gran nombre de funcionalitats, per fer-te més fàcil el teu dia a dia

Dashboard del centre

Gestionar clients

Reserves Online

Informes

Control d'accés

Mailing

SMS

Facturació

Qüestionaris

Botiga Online

Omplir Pista

Sessions Streaming

Pròximament...

El nostre equip s'esforça cada dia per seguir desenvolupant funcionalitats per millorar la gestió, el control i aportar la digitalització al centre.

🤝 CRM

Gestiona la relació amb el teu clients i clients potencials i millora l'atenció. Avançat a les necessitats dels teus clients.

📊 NPS (Net Promoter Score)

Nou sistema per mesurar la fidelitat i la satisfacció del Client. Aquest sistema ens proporcionarà quina serà la probabilitat que aquell client ens recomani.

📆 Rutines

Tankuam incorporarà un sistema de rutines on els usuaris del teu centre tindran sempre a la seva disposició quin és l'entrenament que li toca cada dia i quina és la seva evolució.

La digitalització del teu centre

La digitalització és primordial en aquests moments per seguir endavant i oferir el millor servei els teus clients i clients potencials. Si no tens clar per on començar, t'ajudem i et guiem amb una consulta totalment gratuïta.

Gimnàs Tancat

Les classes del teu centre online

Tankuam us ofereix la solució per poder estar sempre el costat dels vostres clients. Aportant un valor afegit en el vostre servei. Un sistema integrat a totes les plataformes per arribar el màxim d'usuaris.

Hardware

Control d'accés: TKM-PAD

Sistema propi que permet una instal·lació fàcil i ràpida, gràcies, el seu sistema d’integració amb sistemes existents i uns preus molt competitius.
El nostre sistema permet un accés ràpid i àgil els usuaris gràcies a la possibilitat d’accedir amb l’app mòbil, codi QR o targeta RFID. 

Digitalitza el teu centre

Vols fer un pas endavant en la digitalització del teu centre? Vols facilitar l'ús de les teves instal·lacions als teus usuaris? T'enseyem com fer-ho amb Tankaum Sport.

A l’inscriure’t acceptes la nostra política de privacitat