El nou sistema de control d’accés

Compateix-ho 🚀

EL CONTROL D’ACCÉS ÉS UN DELS PUNTS CLAUS PER UN BON CONTROL DE L’AFORAMENT I UNA BONA GESTIÓ. PER AIXÒ TANKUAM ACOSTEM AQUEST SISTEMA A TOTHOM AMB TKM-PAD


El control d’aforament dels centres esportius i de les piscines d’estiu, és un dels punts claus i necessaris per complir amb la normativa del Covid_19, i per assegurar la màxima seguretat els usuaris i complir amb la distància de seguretat. 

Des de Kompini hem creat el nou sistema de control d’accessos, pel programa de gestió, Tankuam.

Aquest nou sistema, ha estat pensat per oferir el millor servei els usuaris, permeten un accés amb diferents opcions com són; QR, app i RFID. 

El nou sistema TKM-PAD, és una tecnologia i desenvolupament propi que permet una fàcil instal·lació i integració amb sistemes existents i uns preus molt competitius per ajudar a tots els centres i instal·lacions a tenir un sistema segur i eficient de control d’accessos. 

LA FAMÍLIA TKM-PAD

TKM-PAD1

És la versió més versàtil i completa de la família TKM-PAD, ja que permet interactuar a l’usuari en el mateix punt d’accés amb un pantalla, on permet realitzar diferents accions com són:

  • Els monitors poden passar llista de qui assistirà a la classe
  • Els usuaris poden realitzar reserves
  • Publicitat

TKM-PAD2

L’opció versàtil de la família que permet instalar-lo en diferents punts del centre com ara en els torns o en parets per permetre l’accés en els diferents recintes del centre. …

TKM-PAD3

Pensat i dissenyat per integrar-lo en qualsevol torn d’accés. Permet l’entrada mitjançant els 3 sistemes, l’app mòbil, targeta RFID i codi QR.
Vols saber tot el que pots arribar a fer amb tankuam?

Nova APP de Tankuam