Les reserves del teu centre, ara Online.

Amb Tankuam els teus usuaris podran realitzar totes les reserves d’activitats dirgides, entrenaments personals o reunios de manera online.

Agilitza i optimitza l'ús dels espais del teu centre

Graelles personalitzades

Facilita la reserva i l’us dels usuaris dels espais mitjançant els diferent tipus de graella que et permet Tankuam Sport.

Historial de reserves

Tingues sempre a mà l’historial de les reserves que hi ha en aquell moment i que ja s'han realitzat. Per tal de tenir una millor optimització del temps de resposta i gestió de problemes.

Aforament

Controla la capacitat de les teves instal·lacions per saber-ne el seu ús i per la seguretat de tothom.

Pagament Online

Agilitza un dels punts més crítics de reservar un espai o una activitat. Fes que els teus usuaris facin el pagament en el mateix moment que fan la reserva des del mòbil.

Confirmació de la reserva

Un cop els usuaris hagin fet la reserva, rebran una notificació per tal que ho tinc present i a mà.

Reserves des de l'App del centre

Els usuaris podran realitzar les reserves quan vulguin i des d'on vulguin des de l'APP del centre.

Pensat per a l'autogestió dels usuaris

El sistema de reserves de Tankuam Sport, està pensat per tal que els usuaris tinguin total llibertat en realitzar i gestionar-se les reserves.

Reserves online

La implementació d'un sistema de reserves online com Tankuam provoca un augment de reserves i una optimització de les activtats. Et permet sempre saber quin és el teu aforament.

Pagament online

Els usuaris paguen en el mateix moment de fer la reserva i mitjançant el mètode que vulguin. Amb targeta de crèdit o amb el moneder que té el pròpi sistema.

Accés automatitzat

El mateix sistema de control d'accés està completament vinculat amb les reserves. Això et permet controlar l'accés a tots els espais segons si tenen reserves o no.

Recordatori

En el moment de fer una reserva, l'usuari sempre rebrà la confirmació per email on el podrà sincronitzar amb la seva agenda.

L'usuari decideix on entrenar

Tankuam Sport, t'ofereix la possibilitat d'oferir classes en Streaming, ampliant l'oferta i el nombre de persones que poden gaudir de les teves sessions.

gimnas pexels-antoni-shkraba-6599017

APP gratuïta per clients de Tankuam

Controla l'assistència i el permís d'accés dels usuaris.

El control i l'aforament d'una manera simple amb Tankuam Scanner. Un sistema àgil, eficaç i ràpid que et permet:

desenvolupament constant

Tankuam Spaces està en constant desenvolupament per tal de seguir les tendències i les necessitats del moment i oferir-vos la solució més ràpida.

Streaming

El sistema de reserves de Streaming de Tankuam et permet realitzar sessions online on els usuaris o assistents poden realitzar una reserva. 

Validació d'entrades

Ara és possible validar l’accés de les persones des de qualsevol dispositiu. Gràcies a l’APP de validació de QR’s de Tankuam, podràs controlar l’aforament i l’accés de qualsevol espai.

SMS

Comunicació efectiva mitjançant l’enviament massiu de SMS. 
Comunica’t amb els teus clients de manera rellevant, efectiva i ràpida. 

Fes un pas endavant a la teva gestió!

Descobreix com controlar tots els espais, activitats, reunions, accessos, incidències ,etc. Tot des d'un únic espai. T’ensenyem com fer-ho:

A l’inscriure’t acceptes la nostra política de privacitat