El gimnàs des de casa amb Tankuam

Tankuam et permet seguir treballant i aportant valor als teus usuaris mitjançant la nova funcionalitat de realitzar classes online!

gimnas gimnas2

Classes en streaming

Tankuam streaming, et permet seguir operant i treballant ara des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

 

Segueix en contacte

Permet els teus usuaris la possibilitat de seguir amb les classes i les activitats de la mà del seu tècnic de sempre, mitjançant els diferents condicionants i permisos que pots afegir en els usuaris

Molt més que classes online

Crea sessions en streaming, activitats sota demanda dels usuaris o sessions d’assessorament virtual de 1 a 1 (usuari a tècnic), i segueix mantenint una relació personal amb els teus clients.

Les teves sessions des de qualsevol lloc 24/7 els 365 dies de l'any

El teu gimnàs, ara virtual

Comparteix amb els teus usuaris les activitats dirigides, mitjançant el sistema de reserves online de Tankuam i el seu sistema de streaming 100% sincronitzat,  que et comunicar-te de manera online. 24/7 els 365 dies de l’any.

Utlitza les eines en que confies

Treballes amb Youtube, Zoom, Facebook, Vimeo o alguna altre eina? Cap problema, Tankuam streaming et permet utilitzar l’eina que més t’agradi, gràcies el seu sistema multiplataforma. 

Control i seguretat

Controla qui accedeix a la sessió online, gràcies el doble filtre de seguretat que et permet reduir el màxim la compartició d’enllaços:

Casos d'ús de Tankuam Streaming

Analitzar, innovar i pivotar, per tal de seguir crexent i oferir el milor servei els usuaris.

Quotes usuaris Online

Transforma el teu centre en un negoci online, crea quotes només per a usuaris que segueixin les sessions i els assessoraments online, o bé combina-ho amb accessos limitats al centre.

Recuperació de baixes

Es dóna de baixa un usuari del teu centre? Sorprent-lo i guanya temps! Dona-li accés gratuït a la quota online durant 1 o 2 mesos, no perdis el contacte amb ell, i desplega una estratègia comercial de recuperació! Segur que t’ho agraïra!

Comença avui mateix

Tankuam Streaming et permetrà anar un pas més enllà i oferir un valor diferencial amb la teva competència.