Controla l'accés de tots els espais del municipi

Amb Tankuam gestiona i controla l'accés als espais del teu municipi de manera fàcil. A més a més, els usuaris podran accedir als espais des del seu propi mòbil.

Millora el control i la gestió

Bluetooth

Si no hi ha internet en els espais, no hi ha cap problema. El nostre sistema funciona amb bluetooth.

Obertura mòbil

Oblida't de les claus, ara les portes del teu municipi s'obriran des del dispositiu dels usuaris.

Control

Redueix el vandalisme i controla en temps real quin és l'ús de cada espai.

Claus a la mà del ciutadà

Un dels grans problemes de molt ajuntament són les claus. Però amb Tankuam desapareixen. Els ciutadans i treballadors podran obrir qualsevol espai segons els permisos establerts.

Sistema àgil i fàcil

El sistema de control d’accés de Tankuam ha estat pensat i dissenyat per tal d’optimitzar el màxim el seu muntatge i facilitar l’ús a qualsevol espai.

Permisos d'accés

El responsable decideix quins són els rols i els permisos que té cada accés o quines són les casuístiques que han de permetre accedir a un espai. Es pot definir que sempre es tingui accés o només en un moment puntual.

Què permet el control d'accés de Tankuam Places?

El sistema de control d'accés de Tankuam et permet gestionar i control l'accés i l'ús de tots els espais del municipi.

Obertura d'espais interns
Gestiona i controla els espais interns del teu ajuntament. D'aquesta manera sabràs en tot moment qui ha accedit a cada espai i quin és el seu ús.
Equipaments públics
Mitjançant les reserves online, o els permisos segons els rol els usuaris podran accedir a qualsevol espai i obrir les portes des del mòbil o amb la targeta.
Sistema multidispositiu
Amb Tankuam l'obertura pot ser mitjançant diferents sistemes. Des del mòbil, amb targeta, codi, amb codi QR o tecnologies combinades. Tot depèn de les necessitats, l'espai i la seguretat.
Un únic sistema d'accés
Amb el sistema de control d'accés de Tankuam ho tindràs tot unificat per accedir a qualsevol espai. Només dependrà dels permisos que té cada usuari.
Carnet Digital
Amb l'APP de Tankuam els usuaris disposen del Carnet Digital amb el qual poden accedir en els diferents espais que tinguin permisos.
Redueix el vandalisme
Amb el sistema de control d'accés de Tankuam es reduirà el vandalisme, ja que en tot moment sabràs qui està fent ús de cada espai per si passa qualsevol cosa.

Pensat per tots els espais del teu municipi

El sistema de control d'accés està pensat per tots els espais del municipi. Adaptant-se a les necessitats de cada espai amb un mateix software.

Molt més que un software pel teu municipi

Reserves

Els usuaris del teu municipi podran reservar els espais des de l'aplicació i realitzar els pagaments.

Accés

Diferents possibilitats per poder accedir els espais del municipi. Ja sigui des del mòbil, amb el codi QR o amb la targeta de proximitat.

Comunicaió

L'APP et permet diferents mètodes de comunicació amb els usuaris com el FEED, estructurat per canals o un sistema de notificacions entre d'altres.

Porta la gestió a un altre nivell

Digitalitza't amb Tankuam i gestiona tots els equipaments del teu municipi des d'un sol espai.