cim2020 - Tankuam
16655
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16655,page-parent,bridge-core-1.0.5,translatepress-ca,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16333,elementor-page elementor-page-16655

Un software, tot el control del centre.

Controla tots els aspectes necessaris i essencials. Des de la part econòmica fins l’anàlisi d’ús dels clients del teu centre. 

Gestió integral del teu centre al cloud

Tankuam et permet realitzar una gestió integral del centre gràcies el seu gran nombre de funcionalitats i integracions. Controla des de la part econòmica fins el control d'accés dels usuaris de forma totalment autònoma.

Dashboard

Visió ràpida de què està passant en el teu centre i et mostren tots els KPI's. Mètriques i dades fonamentals per saber l'estat del teu negoci. En el dashboard de Tankuam podràs analitzar:

Reserva activitats

Realitzar tota la gestió de les activitats del teu centre. Permet que els usuaris puguin realitzar les reserves de les classes que més desitgin, i ofereix els usuaris un servei:

Gestió econòmica

Tankuam et permet realitzar un dels aspectes més complicats d'un centre però més important. Pots controlar aspectes econòmics tant importants com són:

Marketing

Part essencial per un centre i per qualsevol empresa. Tankuam et permet comunicar-te amb els usuaris mitjançant diferents eines de comunicació i analitzar-lo.

APP Personalitzada

Tankuam disposa d'una app personalitzada per cada centre. On els usuaris podran realitzar:

desenvolupament constant

Tankuam està en constant desenvolupament per tal de seguir les tendències i les necessitats del moment i oferir-vos la solució més ràpida.

Streaming

El nou mòdul de Streming permet realitzar classes online gràcies, el servei multiplataforma.
Els usuaris poder realitzar la reserva i pagament gràcies, el sistema de Tankuam.

Traçabilitat

La traçabilitat de les persones que assisteixen en un esdeveniment és essencial per realitzar un bon seguiment i control de qui ha assistit i pot assistir en un esdeveniment. 

Des de Tankuam hem desenvolupat un sistema per tal de realitzar una gestió fàcil i àgil mitjançant la plataforma i la nova app. 

SMS

Comunicació efectiva mitjançant l’enviament massiu de SMS. 

Comunica’t amb els teus clients de manera rellevant, efectiva i ràpida. 

Hardware

Control d'accés: TKM-PAD

Sistema propi que permet una instal·lació fàcil i ràpida, gràcies, el seu sistema d’integració amb sistemes existents i uns preus molt competitius.
El nostre sistema permet un accés ràpid i àgil els usuaris gràcies a la possibilitat d’accedir amb l’app mòbil, codi QR o targeta RFID. 

Sistema, ha estat pensat per oferir el millor servei els usuaris, permeten un accés amb diferents opcions com són; QR, app i RFID. 

Descobreix com funciona!

Tankuam és més que un software de gestió:

Una eina que t’ajuda a controlar tots els aspectes d’un centre o el control de diferents espais. 

Una eina integral, fàcil i àgil.  

Sigues el següent de digitalitzar tot el teu centre i porta la gestió i el servei al client un pas més enllà!

Necessites més informació? Posa't en contacte i gaudiràs d'una sessió de 30 minuts personalitzada per saber més sobre Tankuam!

CA
ES CA