Gestiona l'àrea d'estacionament per autocaravanes

El món del caravaning està en auge, i és una eina per augmentar el turisme per molts municipis. Tankuam és l'eina per la gestió de l'àrea d'estacionament per autocaravanes del teu municipi i per controlar l'aforament i les reserves que hi ha.

Millora el control i la gestió

Aforament

Controla qui hi ha en cada moment utilitzant el teu servei i quina és la seva ocupació.

Reserves

Els usuaris podran assegurar-se que podran pernoctar en el teu municipi gràcies al sistema de reserves .

Monetització

En molts casos és un servei públic i gratuït. Però en altres són preus mínims per oferir una millora en les instal·lacions. Per això el sistema et permet controlar tots els pagaments de manera online.

Control d'accés a l'àrea

Amb Tankuam podràs controlar l’accés a l’àrea d’estacionament. D’aquesta manera tindràs tot el control de qui hi ha en cada moment.

Reserva online

Els usuaris podran reservar la seva plaça i assegurar-se el lloc per poder visitar el municipi o pernoctar. D’aquesta manera podràs transmetre més confiança als usuaris.

Seleccionar extres

El sistema també permet als usuaris poder adquirir places de parking amb extres, com poden ser electricitat o llum. D’aquesta manera els usuaris també es podran organitzar segons les seves necessitats.

Molt més que un software pel teu municipi

Reserves

Els usuaris del teu municipi podran reservar els espais des de l'aplicació i realitzar els pagaments.

Accés

Diferents possibilitats per poder accedir els espais del municipi. Ja sigui des del mòbil, amb el codi QR o amb la targeta de proximitat.

Comunicaió

L'APP et permet diferents mètodes de comunicació amb els usuaris com el FEED, estructurat per canals o un sistema de notificacions entre d'altres.

🚐 La gestió de l'àrea d'estacionament per autocaravanes del teu municipi.

Porta la gestió a un altre nivell

Digitalitza't amb Tankuam i gestiona tots els equipaments del teu municipi des d'un sol espai.