7 consells per millorar les teves instal·lacions esportives amb Tankuam Sport

Compateix-ho 🚀

Tankuam Sport et permet digitalitzar tota la gestió del teu centre esportiu en un sol espai i et proporciona diverses funcionalitats per optimitzar el control de les instal·lacions des d’un únic software. A continuació, t’oferim un llistat de consells per millorar les teves instal·lacions esportives utilitzant les eines que Tankuam t’ofereix:

Reserves online i calendari d’ocupació: Gestiona i organitza les activitats del teu centre esportiu i permet als usuaris reservar des de casa.

Classes online: Aconsegueix més clients i porta el gimnàs a casa dels usuaris que no puguin venir presencialment.

Web i app personalitzades: Crea i personalitza amb identitat del centre una web i app per oferir diferents funcionalitats als usuaris.

Control d’accés: Controla l’accés de les instal·lacions amb un sistema totalment integrat que permet el millor funcionament segons les necessitats del centre i instal·lacions.

Tòtem d’autogestió: Permet als usuaris realitzar una autogestió del seu perfil i les diferents accions del centre. Aquest tòtem permet també als treballadors del centre dedicar-se al servei a les persones.

Canal intern de TV: Comunica tot el que és necessari del teu centre esportiu amb els usuaris en diferents dispositius. Transmet l’aforament, horaris, ofertes, notícies, vídeos o imatges de les instal·lacions.

Signatura de documents: Firma els documents des de qualsevol dispositiu, compleix amb la normativa i permet als teus usuaris firmar els documents des d’un mòbil o una tauleta amb Tankuam Sign.

Amb aquests consells, podràs treure el màxim rendiment als equipaments esportius utilitzant les funcionalitats de Tankuam Sport.

Si necessites més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres!