Gestiona els esdeveniments municipals amb Tankuam Place

Compateix-ho 🚀

Tankuam Place, l’eina per la gestió municipal, entre les seves eines i funcionalitats, t’ofereix la possibilitat de controlar i gestionar la creació d’esdeveniments del teu municipi i la venda online de les entrades. Organitza menjars, xerrades, trobades, festes, actes… des d’una sola plataforma totalment digitalitzada.

En primer lloc, agrupa tots els esdeveniments i la venda d’entrades en una sola pàgina: amb el seus propi CMS, Tankuam incorpora una pàgina automàtica on els usuaris podran veure tots els pròxims esdeveniments. A més, personalitza-la al teu estil amb calendari, feed de notícies i pròxims actes…

En segon lloc, amb el sistema podràs gestionar la venda d’entrades online dels esdeveniments. La compra és autònoma i autogestionada, 24/7 i amb el pagament en línia.

En tercer lloc, afegeix complements a les entrades: a més a més de la venta, Tankuam també et permet gestionar i vendre complements per cada entrada, com: begudes, merchandising, extres, etc.

Per últim, el dia de l’esdeveniment, utilitza la lectura d’entrades QR: Tankuam disposa d’un sistema de control d’accés per entrades mitjançant qualsevol dispositiu mòbil. Tankuam Scanner et permet validar-les i controlar l’aforament i ocupació dels actes.

Amb totes aquestes funcions que proporciona Tankuam Place, la gestió dels esdeveniments municipals serà més ràpida, senzilla i autònoma. Si desitges o necessites més informació, no dubtis en contactar-nos per portar els esdeveniments municipals a un altre nivell!