Conquista als teus clients: com l’escolta activa t’ajudarà a impulsar el teu negoci

Tankuam enquestes

Compateix-ho 🚀

Llegeix com l’escolta activa en el teu negoci pot ajudar-te a fer un salt de qualitat, i descobreix les solucions que t’oferim des de Tankuam per a digitalitzar i professionalitzar l’escolta activa, d’una forma àgil i afectiva.

 

Escolta Activa: L’Impuls Definitiu per al teu Negoci de Fitness

En el dinàmic món del fitness, on la competència és ferotge i les tendències canvien constantment, destacar i mantenir un negoci pròsper és un desafiament. Una estratègia que pot marcar la diferència en aquest panorama competitiu és la pràctica de l’escolta activa. Més que un simple acte de sentir, l’escolta activa implica comprendre, atendre i respondre a les necessitats i les expectatives dels teus clients de manera efectiva. En aquest article, explorarem com l’escolta activa pot convertir-se en impuls definitiu per al teu negoci de fitness.

 

Connecta en un nivell més profund amb els teus clients

Escoltar activament els clients et permet establir una connexió significativa amb ells. Quan els clients senten que realment et preocupes pels seus objectius i benestar, es crea una relació de confiança i de lleialtat. Com aconseguir-ho? Durant les interaccions amb els teus clients, mostra interès genuí en allò que han de dir. Para atenció als seus objectius personals, els seus desafiaments i els seus èxits. Establir una conversa autèntica els farà sentir valorats i compresos, cosa que augmentarà la probabilitat que triïn el teu negoci de fitness com el seu lloc de preferència.

 

Identifica i Resol Problemes de Manera Proactiva

En escoltar atentament els teus clients, pots identificar ràpidament qualsevol problema o inquietud que puguin tenir respecte als teus serveis o instal·lacions. Ja sigui a través de comentaris directes, enquestes o fins i tot mitjançant les xarxes socials, la retroalimentació dels clients és inavaluable. En escoltar activament, pots abordar els problemes de manera proactiva abans que es converteixin en obstacles més grans. Els clients apreciaran que tinguis en compte les seves opinions i t’esforcis per millorar, cosa que enfortirà la imatge positiva del teu negoci, generant, així, més confiança.

 

Adapta la teva oferta a les demandes del mercat

El món del fitness està, en canvi constant, amb noves tendències i tecnologies emergents. L’escolta activa us permet mantenir-vos al corrent de les demandes del mercat i adaptar la vostra oferta en conseqüència. Conèixer les preferències canviants dels teus clients et permetrà oferir serveis i programes actualitzats i atractius. A més, en entendre les necessitats específiques, podràs personalitzar els teus programes i plans d’entrenament per brindar-los una experiència més satisfactòria. La capacitat d’adaptació et permetrà mantenir-te rellevant i atreure nous clients, cosa que impulsarà el creixement i la rendibilitat del teu negoci.

 

Fomenta la fidelitat i retenció de clients

L’escolta activa exerceix un paper crucial en la retenció de clients. Quan els clients se senten escoltats i valorats, és més probable que romanguin compromesos amb el teu negoci a llarg termini. A més, en comprendre els seus objectius i desafiaments individuals, pots proporcionar-los el suport i la motivació necessaris per continuar progressant en el viatge de benestar. Els clients satisfets no només són més propensos a quedar-s’hi, sinó que també es converteixen en defensors de la teva marca, recomanant el teu negoci de fitness a amics i familiars, cosa que alhora pot generar nous clients potencials.

 

Innovació Impulsada per l’Escolta Activa

L’escolta activa pot ser una font d’inspiració i innovació invaluable. En entendre a fons les necessitats no satisfetes dels teus clients, pots idear noves solucions i serveis que responguin directament a les demandes. Mantingues un canal obert de comunicació amb els teus clients, ja sigui a través d’enquestes, bústies de suggeriments o sessions de retroalimentació, per rebre idees i opinions que t’ajudin a millorar i expandir les teves ofertes. La innovació impulsada per l’escolta activa pot diferenciar-te dels teus competidors i posicionar el teu negoci de fitness com a líder al mercat.

 

Però, què pot fer Tankuam per a millorar l’escolta activa en el meu negoci

 

Tankuam, com a eina integral per a la gestió d’equipaments esportius, no passa per alta la importància de l’escolta activa dels teus clients, així que t’oferim diferents solucions per a potenciar el teu negoci a través de l’escolta activa dels teus clients: 

 

 

  • Mòdul de qualitat

El mòdul de qualitat, és un mòdul complementari que et permet realitzar enquestes per a conèixer l’opinió dels teus clients des d’un punt de vista més qualitatiu (preguntes obertes, d’opcions, de valoració…) o des d’un punt de vista més quantitatiu (enquestes NPS per a disposar d’un tracking continu de la qualitat dels teus serveis). 

Podràs dur a terme enquestes puntuals, de campanya o condicionades a un esdeveniment en concret (reserves, accessos a la instal·lació…). Podràs visualitzar els resultats de les diferents enquestes en els corresponents informes, que seran de gran utilitat per a millorar la gestió del dia a dia del teu centre! Activa el mòdul de qualitat i oblida’t de les enquestes de Google Forms! 😉 

Demana’ns més informació sobre aquest mòdul.

 

 

  • Qüestionaris i qüestionaris de seguiment

Els “Qüestionaris” serveixen, sobretot, per complementar formularis com el de registre i ens permeten ampliar la informació del client. Els “Qüestionaris de Seguiment”, en canvi, estan pensats per fer un “seguiment” del client. En el cas dels físios, per exemple, seria un “seguiment del pacient”. El mateix formulari es pot contestar més d’una vegada i així veure l’evolució entre les respostes.

Necessites més informació? Només ens ho has de preguntar, t’escoltem!

 

 

  • Gestió de tickets

Utilitza els tickets per a recollir les queixes, suggeriments i agraïments dels teus clients i fes-ne un seguiment acurat sense passar per alt cap aportació dels teus clients. Els teus clients podran obrir un ticket des de la seva àrea privada i tu rebràs directament al teu panell de control. Aquesta és una funcionalitat de tankuam, que ja tens a la teva disposició, i no requereix contractació complementària, tot i això, si necessites un cop de mà, no dubtis en consultar-nos!

 

 

L’escolta activa no només és una habilitat invaluable per a les nostres relacions personals, sinó que també és essencial per a l’èxit de qualsevol negoci, especialment a la indústria del fitness. En escoltar activament els nostres clients, creem connexions més profundes, identifiquem oportunitats de millora i adaptem la nostra oferta per satisfer les necessitats canviants del mercat. L’escolta activa és una poderosa eina que pot impulsar la fidelitat dels clients, la retenció i el creixement del teu negoci de fitness, i des de tankuam posem a la teva disposició diferents eines per ajudar-te a digitalitzar i professionalitzar l’escolta activa en el teu negoci. 

 

Així que, escolta, aprèn i prospera!