Millora la Comunicació del teu Centre Esportiu amb Aquestes 5 Poderoses Eines de Tankuam

Compateix-ho 🚀

Tornem de vacances amb les piles ben carregades! Així que el proper divendres 8 de setembre, a les 10.30h organitzem un webinar per explicar-te com pots treure el màxim de partit de Tankuam per a captar nous clients aquest mes de setembre, t’ho perdràs?

 

Quantes vegades ens hem trobat en una situació en què dediquem molts esforços a organitzar una activitat, a incorporar novetats per als nostres clients oa sacrificar-nos per oferir un millor servei i, malauradament, aquestes excel·lents iniciatives passen desapercebudes?

La raó és clara: una comunicació deficient. No n’hi ha prou de fer bé les coses; cal que, a més, les comuniquem de manera efectiva per arribar al públic adequat. La comunicació adequada és el pont que connecta les nostres accions amb el nostre públic, i la qualitat d’aquesta comunicació serà determinant perquè les nostres iniciatives brillin i prosperin.

Aquí és on entra en joc Tankuam, una solució integral dissenyada per ajudar-te a millorar la comunicació del teu centre esportiu (entre d’altres funcionalitats!). A continuació, us presentem 5 potents eines que Tankuam posa a la vostra disposició per portar la vostra comunicació al següent nivell:

1. Email Màrqueting: Arriba a la teva Audiència de Manera Personalitzada

El correu electrònic continua sent una de les formes més efectives de comunicació. Amb Tankuam, pots elaborar i enviar correus electrònics segmentant els contactes de la teva base de dades. Tens una oferta especial per als membres més lleials del teu centre? Vols informar els teus clients sobre els propers esdeveniments? Amb l’email màrqueting de Tankuam, pots fer arribar tot el que vulguis comunicar amb pocs passos, assegurant-te que el teu missatge arribi a les persones adequades en el moment adequat.

2. La teva Pàgina Web: La teva Carta de Presentació a Línia

La presència en línia és essencial a l’era digital. Una pàgina web atractiva i actualitzada és la clau per atraure visitants, transmetre confiança i destacar a la xarxa. Com tens configurada la teva web actualment? Tankuam t’ofereix les eines necessàries per crear i mantenir una web que no només atregui nous clients, sinó que també mantingui els existents informats sobre els teus serveis, horaris i esdeveniments especials. 

3. Feed de Notícies: Comunicació Personalitzada i Eficient

Tankuam incorpora un feed de notícies que pots personalitzar pel teu centre esportiu. Aquesta funció us permet comunicar-vos de manera personalitzada i eficient amb la vostra audiència. Vols compartir consells d’entrenament, històries d’èxit dels teus membres o notícies sobre propers esdeveniments? Amb el feed de notícies de Tankuam, pots mantenir els teus clients informats i compromesos amb contingut rellevant i atractiu.

4. Canal Intern de TV: Comunicació a Tots els Dispositius

Imagina tenir un canal intern de televisió que et permet comunicar tot allò necessari del teu centre esportiu amb els teus usuaris en diferents dispositius. Tankuam fa això possible. Pots transmetre anuncis importants, vídeos motivadors o fins i tot classes en viu directament a les pantalles dels teus clients al centre esportiu. Aquesta eina no només millora la comunicació, sinó que també crea una experiència més immersiva pels teus membres.

5. Notícies Web: Informació Dinàmica a Través de Blogs

Finalment, Tankuam et brinda la possibilitat de comunicar-te a través de blogs de notícies. Pots crear diferents apartats, afegir imatges i visualitzar contingut dinàmic tant a la pàgina principal del teu lloc web com a la secció de notícies. Això et permet compartir notícies, consells i actualitzacions de manera atractiva i mantenir els teus clients compromesos.

En resum, una comunicació efectiva és essencial perquè el teu centre esportiu prosperi. Amb les eines de Tankuam, pots millorar significativament la manera com et comuniques amb els teus clients, assegurant-te que les teves iniciatives no passin desapercebudes. No es tracta només de fer les coses bé; es tracta de comunicar-les de manera efectiva. Posa en pràctica aquestes eines i observa com el teu centre esportiu es destaca al mercat!