Millora l’experiència del teu gimnàs amb Fitrout

Compateix-ho 🚀

Fitrout és una eina integrada i automatitzada amb l’aplicació de Tankuam Sport amb la qual podràs planificar plans i rutines d’entrenament a partir d’exercicis personalitzats i fer un seguiment de l’execució dels plans d’entrenament per part dels usuaris.

El sistema, totalment al cloud i pensada per a l’ús amb l’app mòbil, et permetrà millorar l’experiència dels usuaris del gimnàs proporcionant una atenció personalitzada i propera.

Les funcionalitats, serveis i principals característiques són:

· Organitzat en 3 nivells funcionals per a oferir la màxima variabilitat als usuaris finals:

– Exercicis: Són l’eina bàsica, el sistema incorpora una base de dades d’uns 450 exercicis, però es poden crear i personalitzar tants com es desitgin. Opció d’afegir vídeo per a cada exercici.

– Rutines: Conjunt d’exercicis organitzats per assolir l’objectiu establert en una sessió en concret.

– Pla d’entrenament: Sèrie de rutines que es mostren de forma seqüencial i finita amb l’objectiu d’assolir un objectiu d’entrenament determinat.

· Eina completament personalitzable: personalitza els exercicis, rutines o plans segons les necessitats i objectius de l’usuari. Possibilitat d’afegir imatges, vídeos i definir els paràmetres principals d’entrenament.

· Mobile first: Fitrout està pensat per mostrar-se d’una forma dinàmica en el mòbil de l’usuari, sigui en l’app pròpia o integrat en l’app del sistema Tankuam.

· Informes de seguiment: Integració amb bàscula que permet mostrar i seguir els resultats i generar informes de seguiment per als usuaris del centre.

· Informes de desenvolupament: Coneix el desenvolupament dels tècnics coneixent el nombre de rutines assignades i el percentatge de seguiment per part dels usuaris.

· Auto assignació de plans d’entrenament: Permet als usuaris que triïn diferents plans d’entrenament segons les seves ambicions i objectius.

Amb totes aquestes eines, Fitrout farà el teu gimnàs, centre o equipament molt més acollidor i innovador per als socis i usuaris. Si desitges més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres!