Fes créixer els socis del teu centre amb les campanyes de Tankuam

Compateix-ho 🚀

Amb el mòdul de campanyes comercials de Tankuam podràs generar diferents campanyes i estratègies per augmentar la captació, fidelització o recuperació de clients i conèixer-ne la informació amb detall.

Dins del sistema de Tankuam Sport, a part d’eines per digitalitzar i gestionar el teu centre esportiu, es proporcionen una sèrie de funcionalitats per fidelitzar i fer créixer els socis de les instal·lacions:

Les campanyes estan pensades per ser personalitzades depenent de les necessitats de cada centre esportiu. Ofereixen beneficis per l’usuari com, incentivació amb descomptes a nous clients, programació de campanyes amb diferents objectius, estadístiques per conèixer amb detall de cada campanya (noves altes, assoliment d’objectius, renovacions…) i fidelització de clients amb obsequis per quota contractada.

A més, també es poden crear diferents perfils de potencials usuaris basats en clients actuals o interessats. Amb aquests, es podran dur a terme diferents accions per la captació de noves altes (trucades, SMS; e-mails, reunions presencials…).

Les característiques clau de les campanyes comercials de Tankuam són:

– Mòdul integrat i automatitzat amb el sistema Tankuam

– Diferents tipus de campanyes (captació, fidelització, porta a un amic, promoció i recuperació…)

– Anàlisi dels resultats de cada campanya amb estadístiques

– Diferents gestions i estructures que es poden personalitzar depenent del tipus de campanya

Si vols portar el teu centre al màxim nivell, captar nous clients i, alhora, fidelitzar als usuaris, no dubtis a contactar amb nosaltres per a més informació!