Perquè incorporar la tecnologia al teu gimnàs

Compateix-ho 🚀

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

La tecnologia fa més fàcil la vida a les persones i a les empreses. Utilitzem la tecnologia en tot moment al llarg del dia, des que ens llavem fins que anem a dormir. Fins i tot, en molts casos la utilitzem per analitzar el son.

 

Ara mateix és gairebé impensable sortir de casa sense el mòbil a la butxaca. Som totalment dependents a la tecnologia, i qui digui que no, es pot considerar una espècie en perill d’extinció.

 

És per això que els negocis s’han d’adaptar per oferir la millor experiència els nostres usuaris. Aquí és quan entre en joc la incorporació de la tecnologia els gimnasos.

Aposta per la tecnologia i no t’equivocaràs

Cada vegada més els usuaris estan acostumats a fer les coses de manera impulsiva i al moment que volen. És per això, que és necessari oferir aquesta possibilitat els usuaris mitjançant la tecnologia.

 

Amb un sistema de reserves o de contractació, els usuaris podran realitzar les accions en el moment que vulguin i des d’on vulguin. El teu centre estarà obert pels usuaris 24/7 els 365 dies. I els usuaris estaran a només un click de fer allò que desitgen.

 

Un altre exemple d’utilització seria el control d’accés al recinte, que pot ser totalment automatitzat i sense la necessitat d’una persona a la recepció. 

 

No vol dir que aquest control d’accés substitueix a una persona, sinó que permetrà que aquesta persona inverteix-hi el temps amb tasques més importants i que aportin major valora afegit pel bon funcionament del centre.

 

Amb el sistema Tankuam integrem tota aquestes tecnologies en un sol aplicatiu mòbil, millorant així l’experiència del client, i millorant la digitalització dels centres esportius.

📚 E-book gratuït

Les 5 eines bàsiques per la transformació digital del teu centre

📥 Estigues informat

Forma part de la nostra newsletter i estigues el dia de tot el que passa el voltant de Tankuam 🎸.