Optimització de reserves, com gestionar els usuaris no presentats?

Compateix-ho 🚀

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Avui que fa una setmana de la reobertura dels centres esportius, us volem aportar una solució pràctica i funcional a un dels problemes de gestió de les reserves d’activitats que molts de vosaltres ens heu comentat darrerament. 

 

I és que les condicions d’obertura fixades pel PROCICAT, fixen la limitació del 50% de l’aforament en l’equipament a l’aire lliure i un 30% en espais tancats. 

 

Aquestes limitacions, suposen una reducció de la ràtio de participants en les activitats que es realitzen en el centre, i fan molt recomanable la reserva prèvia d’activitats. Suposant que una activitat indoor, en condicions normals té una ràtio màxima de 20 participants, amb les noves condicions passa a ser una ràtio de 6 participants per a la mateixa activitat. 

 

La reducció imposada de l’oferta de places, és molt possible que no segueixi la reducció de la demanda. I en aquest punt de fricció és on rauen les consultes que hem rebut aquests últims dies… és a dir, què passa amb aquella gent que reserva (i ocupa una plaça) i no es presenta a l’activitat? Podem dir que, a dia d’avui una reserva d’una plaça d’activitat dirigida és un bé molt preuat, i que hi ha usuaris que estan consumint aquest recurs sense fer-ne ús!

 

És en aquest punt, quan entra en joc la configuració de reserves, des d’on podem fixar a partir de quin número de reserves en un període determinat  que un usuari no s’ha presentat el penalitzem, i també podem configurar durant quants dies penalitzem a l’usuari sense poder fer reserves en el sistema.

 

Per cert, podeu modificar les penalitzacions dels usuaris “No presentats” dins de la configuració de Tankuam, en l’apartat  “configuració reserves”.

 

Una eina pensada per a optimitzar les reserves, i ajudar-vos a gestionar millor el dia a dia.  

 

📚 E-book gratuït

Les 5 eines bàsiques per la transformació digital del teu centre

📥 Estigues informat

Forma part de la nostra newsletter i estigues el dia de tot el que passa el voltant de Tankuam 🎸.