La Digitalització dels centres esportius

Compateix-ho 🚀

El covid_19 ha replentajat el funcionament i la gestió dels centres esportius, provocant una adaptació per poder seguir treballant amb les màximes garanties.


El sector esportiu, és un dels sectors més afectats i amb un major canviï per poder seguir oferint el millor servei els seus clients. 

Una de les claus per poder seguir oferint aquest el millor servei passa per una digitalització de la gestió del centre per tal de facilitar l’experiència dels usuaris i reduir el màxim el contacte entre persones dins del centre per tal d’oferir la màxima seguretat. 

Tankuam ofereix aquesta digitalització total de la gestió integral del centre per tal d’oferir la millor i més segura experiència dels usuaris dins del centre, tenint en compte les diferents recomanacions i normatives que van sorgint dia rere dia. 

A continuació teniu algunes de les solucions que us ofereix Tankuam, que han estat creades explícitament pel moment en el qual estem passant.

Les funcionalitats

  • Reserves web: 

Tankuam permet crear al centre, una web corporativa on els usuaris del centre poden realitzar les reserves de les diferents activitats fixan un aforament.

D’aquesta manera, el centre té un control de de les persones que hi ha a cada classe i que hi haurà. 

  • App

Tankuam disposa de una App que permet a l’usuari accedir els espais del centre mitjançant el seu dispositiu mòbil com realitzar diferents gestions, com fer reserves. 

  • Accés Instal·lacions

Controla qui entra i surt mitjançant el control d’accés de Tankuam de manera totalment automatitzada i pensada per oferir el millor servei els usuaris. 

A causa del Covid_19, també estem a portant noves solucions de control de temperatura de l’accés al centre.

  • Pagament amb cashdro/ online: 

Tankuam permet els usuaris del centre una flexibilitat de pagament, ja que pot optar per diferents opcions de pagament com són l’online i el cashdro.

En els dos mètodes de pagament, reduïm el contacte entre personal i usuaris del centre aportant una major seguretat i productivitat dels treballadors, ja que poden estar destinats a realitzar altres feines més importants.

  • Alta autònoma: 

Les persones que vulguin formar part del teu centre podran realitzar l’alta de manera totalment autònoma sense tenir cap contacte amb el treballadors del centre. 

  • Botiga Online: 

Gestiona la botiga online del teu centre per poder oferir el millor servei pels teus clients. 

  • Totem: 

Sistema per l’autogestió de l’usuari per poder realitzar les reserves d’espais del centre i altres accions, reduint el contacte entre usuaris i personal. 

  • Control d’aforament: 

Tankuam et permet controlar l’aforament del centre per saber en tot moment el nombre de persones que hi ha en el centre com a les classes o els diferents espais per tal de complir les normes d’aforament i garantir una plena seguretat els usuaris.

Aquestes són algunes de les solucions que aporta Tankuam, per tal de realitzar el procés de digitalització de tota la gestió dels centres, millorant el control del centre com la productivitat dels treballadors, reduint les tasques rudimentaries que realment, es poden automatitzar o l’usuari les pot realitzar per si sol. 

Vols saber tot el que pots arribar a fer amb tankuam?

Nova APP de Tankuam