Exercici des de casa: com fer classes online amb Tankuam Streaming.

Compateix-ho 🚀

La nova normalitat ha provocat que tothom s’hagi d’adaptar i innovar per seguir estant el costat dels clients.

Els últims mesos, ens hem habituat a les decisions a última hora i sense previ avís. Provocant que no tinguem temps de reacció ni de preparació. En aquests casos és necessari, una resposta ràpida i eficient.

En els moments de lockout total dels centres, mantenir el contacte i el servei amb els teus usuaris és clau per intentar retenir-los. Per això és necessari una reacció ràpida mitjançant les noves tecnologies, que ens permeten estar 24/7 el costat dels vostres clients.

Des de Tankuam, us acostem aquesta tecnologia que us permet estar el costat dels vostres clients mitjançant classes online. Perquè puguis traslladar les activitats i assessorament del teu centre.

La utilització d’aquest sistema és molt senzill, ja que només s’han de configurar les activitats que desitges realitzar per Streaming.

És un sistema multiplataforma, per tal que utilitzeu la plataforma que més us convingui per tal d’arribar el màxim nombre d’usuaris i que s’adeqüi més a les vostres necessitats.


Per part de l’usuari, no canvia res. Realitzarà una reserva normal, i 10 minuts abans rebrà un correu amb l’enllaç per accedir a la classe. 

Un dels punts claus del sistema de Tankuam Streaming, és que el fet de ser un sistema de Streaming dins de Tankuam, permet realitzar totes les limitacions o quins usuaris amb quines quotes poden accedir a certes activitats online. 

A més a més, no cal que ho limiteu únicament a les activitats, sinó que podeu ampliar-ho a consultes als tècnics, fisioterapeutes, nutricionistes… 

Aquest nou mòdul us ajudarà a mantenir el contacte amb els vostres clients durant el confinament, però quan obriu el centre us permetrà crear un nou model de negoci digital centrat en:

  • Crear graelles exclusivament online: com a complement pels vostres abonats, o per a clients que consumeixin només online
  • Crear quotes exclusivament online: perquè no oferir el coneixement, experiència i talent de tot el teu equip d’activitats dirigides a tot el món?
  • Recuperació de baixes: quan algú es doni de baixa, ofereix-los la quota online i gratuïta durant un període determinat, ell quedarà sorprès i tu guanyaràs uns mesos per a desplegar una estratègia de recuperació.

La tecnologia ens ajuda a estar el costat dels clients, i ara encara més. El més important és innovar i seguir creixent per poder avançar amb les tendències del mercat.

Descobreix tot el que et permet fer Tankuam Streaming i segueix creixent ? .

Nova APP de Tankuam