Com pivotar el teu model de negoci

Compateix-ho 🚀

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

En moments difícils i on la facturació baixa considerablement, és necessari repensar-se el model de negoci i buscar solucions.

El sector del fitness i el sector esportiu, ha estat un dels més afectats davant de les decisions del govern. Provocant que molts dels centres esportius i gimnasos no hagin pogut aixecar la persiana, durant dies, setmanes i mesos. A conseqüència moltes persones s’han quedat sense poder anar a entrenar o poder anar a realitzar la recuperació després d’una lesió o un accident. 

Això ha provocat una gran reducció de la facturació, on s’està parlant que el 2020 la facturació caurà fins a un 40%, segon Palco23

 

A part de la reducció de la facturació, un dels problemes més greus que ha provocat que molts gimnasos abaixessin la persiana i no la tornessin a obrir són els costos fixos mensuals i l’amortització i el cost de tot el material i les màquines. 

 

Però com sempre, es pot trobar una solució i pivotar per treure petits ingressos per seguir cobrint un mínim de despeses: 

  • Classes Online: Molts centres han continuat oferint el servei de classes dirigides o entrenaments personals utilitzant els diferents sistemes de streaming. Aportant un valor afegir en els seus usuaris i un mínim d’ingressos si més no de contacte amb els teus clients per tal de reduir el màxim la ràtio d’abandonament. 
  • Lloguer de material: el material és un dels hàndicaps més gran per moltes persones a l’hora de fer exercici des de casa, ja que no tothom disposa del material necessari. 

 

Molts clients ens van demanar que els usuaris del seu centre poguessin llogar el material com poden ser: bicis de spinning, peses, kettlebells. steps, fitball, etc.

 

En el moment de llogar aquest material obtens un doble benefici. Passes de generar uns ingressos gràcies el lloguer, el que prèviament no el teníem contemplat. També generes una millora de la imatge i el valor de marca. Ja que estàs oferint un valor diferencial en els usuaris. 

 

Per això des de Tankaum, vam crear una nova funcionalitat que permet gestionar tots els aspectes essencials i necessaris per portar una bona gestió i control del lloguer del material. 

Pots pujar les imatges del producte i ficar un preu de lloguer i l’usuari pot decidir el temps que el vol llogar. 

 

Estem en èpoques complicades, on ens tocarà buscar oportunitats d’allà on sembla que no n’hi ha. Però sempre es pot innovar, millorar i oferir un valor afegit els nostres usuaris.

📚 E-book gratuït

Les 5 eines bàsiques per la transformació digital del teu centre

📥 Estigues informat

Forma part de la nostra newsletter i estigues el dia de tot el que passa el voltant de Tankuam 🎸.