Com controlar i complir les mesures necessàries a la piscina d’estiu 2021

Compateix-ho 🚀

Compleix amb totes les Normatives necessaries i avançat a elles gràcies a un sistema dinàmic i adaptable.

 

L’estiu del 2020, va estar mercat a la memòria de tots com el primer estiu en època Covid_19. 

On moltes de les decisions es van prendre van ser a última hora i sense massa temps de reacció per poder oferir el millor servei els usuaris. 

Per poder fer front aquest canvi de normatives i poder seguir oferint el millor servei, és important disposar d’un software que et permeti realitzar i gestionar un bon control de l’aforament, l’accés i la traçabilitat de les persones del recinte. 

Però també és important que aquest sistema sigui dinàmic per poder realitzar els possibles canvis que hi puguin haver. 


Si fem memòria, el 2020 les normatives de les piscines d’estiu eren: 

 

  • Aforament: Indicar quin és l’aforament en tot moment de la piscina. També una reducció d’aquest per tal de mantenir la distància interpersonal. Per saber com es realitzava el càlcul de l’aforament ho podem consultar aquí
  • Divisió dels espais segons els usuaris: Es recomanava controlar i gestionar qui accedia a l’espai segons certes característiques. Per saber-ne més tens l’enllaç aquí
  • Prereserva: Per tal de complir amb l’aforament i tothom tingui el mateix dret a poder accedir el recinte s’havia de fer ús d’un sistema de prereserva. 

 

 

Les normatives que es van estipular se sabien que no serien les mateixes que hi hauria a finals d’estiu, ja que segons com anés evolucionant la pandèmia anirien variant. Sobretot pel que fa a l’aforament. En el document que tenim a continuació ho podem veure quin era el pronòstic d’evolució: aquí

Per això és essencial disposar d’un sistema dinàmic i autogestionable, que et permeti controlar l’aforament del recinte de manera automàtica i les reserves que es poden realitzar perquè tothom tingui la mateixa oportunitat d’ús dels equipaments. 

 

Això va ser l’estiu del 2020, com serà el 2021? No ho sabem, si alguna cosa ens ha ensenyat la Covid19 és acostumar-nos a aquest nivell d’incertesa, però estar preparats i adaptar-nos a les normatives canviants d’avui per demà.

Si vols saber més de com gestionar la teva piscina d’estiu i complir amb totes les normatives i que estan per sortir el 2021, pots conèixer millor el nostre sistema de gestió per les piscines d’estiu.

Nova APP de Tankuam