Com controlar els assistents d’un esdeveniment

Compateix-ho 🚀

El control de qui ha assistit a un esdeveniment, és essencial per un bon control i una reacció ràpida i eficient.

Assistir en un esdeveniment, un partit de futbol o anar a veure el teu fill/a a jugar a bàsquet, ha passat de ser una rutina a una acció puntual i gairebé inusual.

Això és a causa de la gran probabilitat que hi pugui haver un positiu dins del recinte i això desencadeni un gran nombre de contagis.

Un dissabte normal en un camp de futbol o un pavelló poden passar centenars i milers de persones. Les quals no es té cap mena de registre ni possibilitat de comunicar-se amb ells.
Però hi ha maneres de poder realitzar i assistir a tots aquests esdeveniments d’una manera més segura.

🤔 Com ho podem fer?

Controlar i registrar totes aquelles persones que assisteixen a un esdeveniment és essencial i necessari per una reacció ràpida i eficient. En cas que hi hagi algun problema amb els assistents.

Per tant és important, i encara més en aquests moments, poder tenir la informació dels assistents per poder-se posar en contacte i realitzar una bona traçabilitat.

📝 Com registrem els usuaris?

En els casos que els espais disposin d’un torn d’accés, no hi ha cap mena de problema. Ja que aquests usuaris ja estant registrats i dins de la base de dades. Però en el cas d’aquelles

persones que no estan registrades i per exemple, volen assistir a un partit d’un poliesportiu, o assistir a un esdeveniment puntual del municipi com ho podem fer?

Des de Tankuam hi donem resposta amb una funcionalitat pensada per aportar una solució dinàmica i efectiva a totes aquestes qüestions.

El control de traçabilitat et permet generar un formulari d’un esdeveniment (puntual o continuat); el mateix sistema et crearà un codi QR, que podràs descarregar per imprimir o podràs compartir l’enllaç.

Les persones que hagin d’accedir, només hauran d’escanejar el QR amb el mòbil, omplir el qüestionari i podran accedir directament a l’esdeveniment.

En el cas que hi hagi un controlador, podrà consultar en un llistat, totes les persones registrades i que poden accedir en el recinte.

📲 Nova App: Tankuam Scanner

Per tal de realitzar un seguiment i un control més eficient, la persona encarregada del control, disposarà d’una app, Tankuam Scanner. Des d’aquesta app mòbil es verificarà si la persona que vol accedir en el recinte té permisos mitjançant el codi QR que rebrà un cop realitzat la inscripció mitjançant el formulari.

La mateixa app, permet que la persona encarregada del control, validar les entrades o reserves dels usuaris, aportant un major control i rapidesa en el procés.

Des de la mateixa app, la persona que controla l’accés podrà validar entrades o reserves dels usuaris, aportant un major control i rapidesa en el procés.

El sistema de traçabilitat de Tankuam, és un sistema, ràpid, fiable i intuïtiu, pensat per totes les persones, per tal d’oferir la màxima seguretat.

Si vols conèixer més com funciona, no dubtis entrar a Tankuam Scanner.

📚 E-book gratuït

Les 5 eines bàsiques per la transformació digital del teu centre