Maximitza el teu temps i optimitza la Gestió Esportiva amb Tankuam

Compateix-ho 🚀

Al vertiginós món actual, el temps s’ha convertit en un dels recursos més preuats. En tots els àmbits de la vida, busquem constantment maneres de ser més productius i eficients per poder enfocar-nos en allò que realment importa. En el context de la gestió esportiva això no és diferent. Per als propietaris de gimnasos i centres esportius, trobar maneres d’optimitzar les operacions i oferir una experiència excepcional als seus clients és una tasca crucial. És aquí on entra en joc Tankuam, una plataforma innovadora dissenyada per revolucionar la manera com els gimnasos operen i maximitzen el seu temps.

 

Gestió Esportiva al Màxim Nivell

La gestió és un pilar fonamental per a l’èxit de qualsevol gimnàs o centre de fitness. La coordinació eficaç de classes, reserves d’espais esportius, atenció al client i campanyes de captació de socis requereix eines intel·ligents i solucions tecnològiques avançades. Tankuam s’ha posicionat com la plataforma líder a la indústria, oferint una gama completa de funcions que faciliten la gestió diària de qualsevol centre esportiu.

 

Enfocat a la Productivitat

Una de les principals preocupacions dels propietaris de gimnasos és com augmentar la productivitat sense comprometre la qualitat del servei ofertat. Amb Tankuam, l’automatització i la simplicitat es fusionen per alliberar temps i recursos valuosos. Per exemple, activant la nova interfície de grups, els usuaris es poden inscriure a grups d’activitats de manera ràpida i senzilla. Aquesta funcionalitat estalvia temps tant als clients com al personal, permetent centrar-se en altres tasques fonamentals.

 

Captació de Nous Clients de Manera Eficient

Al competitiu món del fitness, la captació de nous socis és essencial per al creixement i la sostenibilitat d’un gimnàs. La funció de campanyes de Tankuam permet als propietaris dissenyar estratègies de captació efectives, adreçades a un públic específic. Aquesta eina intel·ligent facilita la creació de promocions atractives i descomptes personalitzats, augmentant així l’atracció de potencials clients i generant una demanda més gran dels serveis oferts.

 

Clients satisfets a través de les llistest d’espera

Res no és més descoratjador per a un client apassionat pel fitness arribar al gimnàs i trobar una classe plena. L’automatització de les llistes d’espera de Tankuam és la solució perfecta per mantenir els clients informats i satisfets. Quan una classe assoleix la seva capacitat màxima, el sistema notifica automàticament aquells a la llista d’espera quan una plaça s’allibera a causa d’una cancel·lació. Aquesta atenció al detall i la comunicació proactiva reforcen la fidelitat del client i milloren la reputació del gimnàs.

 

Feedback valuós per a una millora continua

L’opinió dels clients és un tresor per a qualsevol empresa. En l’àmbit de la gestió esportiva, conèixer les preferències i les necessitats dels clients és essencial per millorar i adaptar contínuament els serveis que s’ofereixen. Amb Tankuam, els propietaris de gimnasos poden crear enquestes personalitzades i programar-les perquè s’activin automàticament. El feedback recopilat mitjançant aquestes enquestes proporciona informació valuosa per prendre decisions informades i estratègiques en la recerca de l’excel·lència del servei.

 

Control de l’aforament i la comunicació efectiva

El control de l’aforament és vital per garantir la seguretat i la comoditat dels clients a qualsevol espai esportiu. Amb Tankuam, els propietaris de gimnasos poden activar un avís a la pàgina web del gimnàs quan un recurs arriba a l’aforament màxim. Aquesta funció informa els clients en temps real i permet planificar la seva assistència a classes i activitats amb anticipació, evitant decepcions i millorant l’organització.

 

Optimització de la comunicació amb el mòdul SMS, les notificacions a l’app o l’e-mail 

 

Una comunicació fluida amb els clients és essencial per mantenir una relació sòlida i de confiança. Tankuam facilita aquest procés amb el mòdul SMS, permetent als propietaris de gimnasos enviar notificacions automàtiques a aquells clients els rebuts bancaris dels quals no han estat processats correctament. Aquesta comunicació proactiva i personalitzada evita malentesos i facilita la solució de problemes de manera ràpida i eficient.

 

En conclusió, Tankuam s’erigeix com a solució integral per a la gestió esportiva, oferint una sèrie de funcions dissenyades per maximitzar el temps i augmentar la productivitat dels gimnasos i centres de fitness. Des de la captació de nous clients fins a la satisfacció dels ja existents, aquesta plataforma innovadora proporciona eines intel·ligents per a una gestió eficient i una experiència excepcional per als clients. En incorporar Tankuam a l’operativa diària, els propietaris de gimnasos poden alliberar temps valuós i centrar-se en allò que realment importa: brindar un servei de qualitat i fomentar un estil de vida saludable a través del fitness. No esperis més i uneix-te a la revolució de la gestió esportiva amb Tankuam!