10 avantatges d’utilitzar un sistema de reserves online

Compateix-ho 🚀

Internet ha portat un gran nombre de solucions i avantatges pels negocis i en conseqüència ha ajudat en la millora de l’experiència d’usuari en els serveis.

Ha canviat l’ús i l’experiència dels serveis de molts negocis de manera total. És per això que els negocis han d’evolucionar al mateix ritme que ho fa la xarxa. Perquè si no pot ser un problema sense solució pel negoci, ja que si el negoci no s’adapta, segur que hi haurà algú de la seva competència que si que ho farà.

 

És per això que avui us portem 10 raons de perquè fer un canvi en el teu negoci, un canvi que suposa una reestructuració en el core del servei de l’empresa. Incorporar el sistema de reserves online en el teu centre:

1.💡 Control d’ús dels espais:
En tot moment podràs saber quin és l’estat de capacitat de tots els espais i qui hi ha a cada un d’ells. D’aquesta manera tindràs un control complet en cas que hi hagi hagut algun problema. 

 

2. 👥 Aforament de l’espai: 
Compleix amb les normatives i informa els teus usuaris de quin és l’aforament que hi ha en temps real i augmentar la transparència cap a ells.

 

3. 🧐 Traçabilitat dels usuaris:
Davant de qualsevol problema, tindràs tota la informació per poder actuar de manera ràpida i eficient. Ja que actuaràs sabent exactament qui s’ha pogut veure afectat.

 

4. 📊 Anàlisis d’ús:

Analitza quin és el servei o els espais més utilitzats pels teus usuaris amb dades reals.

 

5. 💪 Disminuir les tasques dels teus treballadors: 

L’ús d’un sistema de reserves online, permet una descàrrega de feina als treballadors. Els quals podran invertir el temps amb altres tasques de major valor afegit.

 

6. 😃 Autogestió per l’usuari:

Un sistema de reserves online en el teu negoci pot provocar un augment en l’ús gràcies a l’eliminació d’una barrera com pots ser haver de fer-ho de manera presencia o telefònica. 

 

7. 📱 Comoditat d’ús per l’usuari: 

L’usuari podrà realitzar les reserves des d’allà on vulgui i quan vulgui. Permet que pugui fer-ho en el moment exacte que tingui la necessitat de fer-ho des del seu mòbil.

 

8.💻 Obert 24/7 els 365 dies de l’any:

Una de les raons més important per utilitzar un sistema de reserves online, és que els usuaris poden fer les reserves en el moment que ells desitgin. No hauran d’esperar mai que el centre obri o que hi hagi algú a la recepció per poder-ho fer. Redueix les barreres i augmentar l’ús.

 

9. 📲 Pagament online: 

El pagament online en la reserva permet a l’usuari no haver-hi de pensar més. Si no que arribarà i ja podrà començar a gaudir de la seva reserva.
Vincula la reserva al pagament en el moment de fer-la, així optimitzes les reserves i evites anul·lacions innecessàries.

 

10. 📅 Agenda actualitzada sempre:

El sistema de reserves online permet que la teva agenda, la dels teus treballadors i la dels espais estigui actulitzada i no hi hagi cap mena de problema.

El sistema de reserves pot provocar un gran canvi i una gran millora en el teu negoci, on la reducció de barreres en l’ús dels serveis per part dels usuaris i és clara.

Nova APP de Tankuam